Επιδοτούμενα Προγράμματα

Διαχείριση Επιδοτούμενων Επενδυτικών Προγραμμάτων

Η B2 Consultants, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ένταξη μιας επιχείρησης σε επιδοτούμενα προγράμματα (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα κτλ.). Αναμφισβήτητα τα επιδοτούμενα προγράμματα συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας μιας επιχείρησης. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της και γίνονται εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Είτε γνωρίζεται το πρόγραμμα που ταιριάζει με τις ανάγκες της επιχείρησής σας είτε απλά ενδιαφέρεστε να μάθετε αν υπάρχει κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να ενταχθείτε, ζητήστε συνάντηση με ένα σύμβουλο της B2 Consultants.

Μαζί θα προσδιορίσουμε και θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας, καθορίζοντας έτσι το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της σύνταξης του επιχειρηματικού σχεδίου θα έχετε όλη την απαραίτητη συμβουλευτική καθοδήγηση ώστε η διαδικασία να σας φανεί «παιχνιδάκι». Στην συνέχεια ο σύμβουλος σας φροντίζει για την πλήρη παρακολούθηση του αιτήματος μέχρι την ολοκλήρωση του έργου και την είσπραξη της επιχορήγησης. Και όλα αυτά, απόλυτα εγγυημένα.

Στην B2 Consultants παρακολουθούμε συστηματικά  τις εξελίξεις των προκηρύξεων και έχουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τα ενεργά και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα.  Σας ενημερώνουμε περιοδικά με newsletter, e-mail και sms, παρόλα αυτά ο σύμβουλος σας, έχοντας γνώση των εταιρικών σας αναγκών και κουλτούρας,  θα επικοινωνήσει μαζί σας για μια πιο προσωποποιημένη ενημέρωση.

BgImg

Φόρμα Επιλεξιμότητας

συμπληρώστε τώρα