Εταιρεία

H B2 Consultants είναι μια ομάδα συμβούλων ενδυνάμωσης και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, και πάνω από 681 έργα σε 31 δράσεις σε 3 πλαίσια στήριξης, σίγουρα έχουμε την εμπειρία για την διαχείριση και του δικού σας έργου.

Με σύγχρονες δομές και συνεχή επένδυση σε συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και sτην ώρα τους.

Στην Β2 Consultants επιδιώκουμε την διάκριση μας, πέρα από αυτά, και λόγω του οράματος και των αρχών μας.

Φιλοσοφήσαμε τις αρχές μας, και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε ο συνεργάτης που χρειάζεται να έχετε πάντα δίπλα σας, για να θέσουμε τα γερά θεμέλια της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης και διάκρισης.

Τις Προσωπικές μας αρχές τις κάναμε και εταιρικές.

Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι, στηριζόμενοι στην υπεύθυνη Επιχειρηματική Δραστηριότητα – Το «Ευ αγωνίζεσθαι» μας κυνηγά ακόμη – με σκοπό την προσωπική μας βελτίωση αλλά και την παροχή των βέλτιστων λύσεων για τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Δίνουμε αξία στον πελάτη μας γιατί σκεφτόμαστε όπως αυτός. Βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση του και σκεφτόμαστε τα οφέλη του. Χαιρόμαστε μια νέα συνεργασία ή ένα νέο deal, αν και η άλλη πλευρά το χαίρεται. Αυτό σίγουρα σας θυμίζει το win – win. Αυτό ακριβώς είναι, αλλά στην … πράξη.

Είμαστε άμεσοι και συνεπής σε αυτό που αναλαμβάνουμε. Περισσότερο από το να είμαστε απλά διαθέσιμοι, είμαστε ευέλικτοι και ικανοί να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα τους. Επιπλέον, η δική μας εσωτερική ευελιξία αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας προς την επίτευξη των στόχων μας.

Αφετηρία για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η κοινωνική ευθύνη. Σεβόμαστε πλήρως τους νόμους και τους κανόνες όλων των χωρών στις οποίες λειτουργούμε ή συνεργαζόμαστε. Αντιλαμβανόμαστε ότι η νομιμοφροσύνη απαιτεί την ερμηνεία των κανόνων σύμφωνα με τις προθέσεις του νομοθέτη.

Δεν σταματάμε να επενδύουμε στην εταιρεία μας γιατί την νιώθουμε σαν τον σπίτι μας. Και θέλουμε να είναι άνετο, φιλικό, σύγχρονο.

Γνωρίστε την B2 Consultants

BgImg

Φόρμα Επιλεξιμότητας

συμπληρώστε τώρα